Klachten

Bezinningstijd/retour

Het kan soms voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Misschien omdat je het product niet leuk vindt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet wilt. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren.

Je hebt na annulering nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de retourkosten van je huis naar de winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ca. 7,25 per pakket, voor de exacte tarieven kunt u de website van uw vervoerder raadplegen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via info@caffe2go.com. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na melding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen , mogen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Ga daarom zorgvuldig om met het product en zorg ervoor dat het bij het retourneren goed verpakt is.

Een product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt contact opnemen met info@caffe2go.com. U draagt ​​echter zelf de kosten voor het retourneren van het product."

Ik heb een verkeerd afleveradres opgegeven!

Heb je per ongeluk een verkeerd afleveradres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. zal proberen de bestelling voor je te wijzigen.

 

Pagina: Levertijd & verzendkosten

We doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur zijn geplaatst, proberen wij dezelfde dag te verzenden. Dit lukt ons echter niet altijd, soms zijn producten niet op voorraad en dan kan de levering van je bestelling wat langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om welke reden dan ook deze levertijd niet halen, dan laten wij u dit uiteraard zo spoedig mogelijk weten.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Bezorging vindt plaats via de postbode of pakketbezorger van UPS of PostNL. Over het algemeen vindt de levering de volgende werkdag plaats tussen 9.00 en 18.00 uur. Helaas kunnen we de levertijd niet garanderen.

 

Pagina: Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Dat houdt onder meer in dat u gemakkelijk contact met ons kunt opnemen. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via de volgende gegevens:

Caffe2go
Tel: 085 - 000 36 73
Mail: info@caffe2go.com
De handelsnaam van ons bedrijf is: Caffe2go
Onze domeinnaam is https://caffe2go.com
Ons vestigingsadres:
Bornerbroeksestraat 459F
7609PK Almelo
KAMER VAN KOOPHANDEL: 78291224
BTW: NL003312941B46

 

Pagina: Garantie & Klachten

Garantie

We geven om onze producten en doen logischerwijs ons best om ze in topconditie bij je af te leveren. Het komt echter wel eens voor dat een bestelling kapot gaat tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Volgens de Europese wetgeving zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek aan overeenstemming dat binnen twee jaar na levering van de goederen aan het licht komt. Mogelijk hebt u aanvullende rechten op grond van de Nederlandse wet.
Als u een defect in het product ontdekt of zou moeten ontdekken, dient u binnen een redelijke termijn contact met ons op te nemen. Een redelijke termijn is minimaal twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn langer dan twee maanden acceptabel zijn.
Als u tijdig contact met ons opneemt, zorgen wij voor een kosteloze reparatie of vervanging.
We verzenden geen vervangende onderdelen of vervangende apparaten buiten Europa en de VS

 

 

Pagina: Betaalmethoden

Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethoden aan:
- Ideal
- Klarna
- Visa
- Paypal

.